Először is ha valaki úgy is dönt, hogy lakberendezőt szeretne fogadni, közel sem biztos, hogy a megfelelő fázisban teszi azt.

Rengetegen már jócskán előrehaladott állapotban kérik ilyen irányú szakember segítségét gondolván, hogy a lakberendező csak az utolsó simításokat végzi. Ez részben igaz is, ha csak egy kis pluszra van szükségünk egy tapéta vagy különböző lakástextília formájában. Viszont egy mindent átfogó, igazán egyedi design kialakításában ez sajnos egy elég nagy tévhit, hiszen nagyon sok lakásdekorációs elemet már a felújítás/építés kezdeti szakaszában ki kell alakítani, hogy az később beépíthető legyen. Ha ezek nem történnek meg idejében, akkor az utólag már csak bontással vagy kompromisszummal oldható meg. Egy lakberendező feladata, hogy mindezeket elkerülve, minden munkafolyamat idejében történjen meg a végén egy egészet alkotva, így ezzel pénzt és időt spórolhat meg.

Éppen ezért javasoljuk ha szakember munkáját kívánja igénybe venni, minél hamarabb, már a kezdeti fázisban keresse fel, így a munkálatok teljes folyamatát végig tudja vinni a kivitelezőkkel együttműködve.

Ingyenes tanácsadás az első 30 jelenkezőnek!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és ajándékba adunk egy 30 perces konzultációt! 

SIkeresen feliratkozott! Hamarosan felhívjuk Önt és leegyeztetjük a ttanácsadás időpontját.

Ingyenes tanácsadás az első 30 jelenkezőnek!

Subscribe to our newsletter and you'll get 30 minutes consulting for free! 

Subscribed successfully! We will contact you soon.